Sobre nosaltres

Som fabricants de cerveses artesanes catalanes

Respectem l’elaboració artesanal de cervesa i creem amb passió
un univers format per infinitat d’elements que poden enriquir Kibus:
llúpol, maltes, carabasses, hibiscos, fuita de la passió, cireres, xili, xocolata, regalèssia…

Sobre nosaltres

Kibus és una empresa fabricant de cerveses artesanes dedicada a la cultura de la cervesa catalana, i un lloc on expressar tots els seus estils i personalitats.

Som l’Emili i la Virginia i ara fa cinc anys que vam venir al Lluçanès amb la idea de connectar les nostres experiències i l’entorn i fer un producte nou, de proximitat i de qualitat. Així va néixer Kibus, la nostra marca de cervesa artesana.

Compromís amb el territori

Per nosaltres sempre ha estat important lligar el nostre projecte al territori. Treballem amb ingredients de proximitat i compromesos amb l’entorn.

  • Blat Forment, una varietat de blat mil·lenari de la comarca del Lluçanès que ha estat recuperada recentment
  • Bio-llúpols de Girona
  • Tòfona negre del Lluçanès

Una essència artesanal

Ens estimem el procés i el producte. Per nosaltres és essencial l’elaboració artesanal de la cervesa, és per això que treballem amb una segona fermentació en ampolla, talment com es fa amb els caves. El nostre obrador compta amb certificació bio i per això podem dir que fem cervesa artesanal convencional i bio.

Sostenibilitat i proximitat

A Kibus treballem amb biomassa i energia verda, per ser tan sostenibles com sigui possible. Creiem en la necessitat de reduir la nostra petjada al món, i intentar generar el mínim possible de residus. Les restes sobrants de la cocció – el bagazo – les compartim amb els nostres veïns pagesos.

Ens involucrem en la cultura cervesera, projectes i col·laboracions que tenen la recuperació d’espècies locals al centre, com el cas de l’ordi català, tant en projectes impulsats per persones innovadores i talentoses del territori com en l’àmbit europeu.


Volem definir un producte artesà compromès amb la sostenibilitat ecològica i el desenvolupament local, tot mantenint un lligam de cooperació estreta amb el món de la restauració i la seva cultura.